Cerita seks milf melayu

Dia kata suaminya lemah dan dia tak pernah mendapat kepuasan bila bersama suaminya.Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Bersama Dato Hafiz Az mendapat seorang cahaya mata lelaki yang berumur 2 tahun setengah. Suatu hari apabila aku pulang kerumah selepas selesai kuliah lebih kurang pukul 5pm, ku lihat Yaya sedang termenung, aku lihat mukanya masam saja. Read the rest of this entry » Melewati malam yang sudah hampir ke dinihari, aku tersedar dari lena kepuasan aku. Terlihat diwajahnya raut kepuasan apabila nafsu keghairahan yang terbendung selama hampir 2 minggu terlepas juga akhirnya di zakar Faris. Lelaki hebat yang sekian lama bersama ku malah pernah hampir 10 kali bersama dengan perempuan lain yang ku kenali bertiga di atas katil. Walaupun pemikiran kami begitu terbuka menerima keadaan sedemikian, namun hormat antara satu sama lain amat penting.Dia terus menghisap batangku dan memberiku blowjob. Penuh mulut Susan dengan air mani dan dia menjilat-jilat batangku hingga bersih.Nikmat kena blowjob memang tak terkata tambah-tambah lagi first time. Susan tersenyum dan mengajak aku kebilik tidurnya di atas.Terangkat-angkat tubuh Susan dan rengekannya makin kuat. Tangan Susan mencari Batangku yang sudah tegang kembali dan menujukan kelubang pantatnya. Susan meraung-raung kenikmatan dan memuji-muji kehebatanku. Position doggie memang sedap sebab bertembung dengan punggung Susan yang montok.Tiba-tiba tubuh Susan jadi kejang dan dia melepaskan raungan yang kuat. Perlahan-lahan batangku meneroka lurah nikmat Susan. Aku dah tak dapat tahan dan terpancut dalam lubang pantat Susan. Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi. Rumah Kak Nah ini mempunyai tiga bilik, satu bilik Kak Nah punya, bilik kedua untuk Angah dan Yaya dan bilik kecil di bahagian belakang dekat dengan bilik mandi itulah disewakan kepada aku. ‘Okeylah Yaya, abang masuk bilik dulu dan ingat kalau masalah tu tak boleh diselesaikan, jumpalah orang yang berpengalaman macam abang ni’ sambil bangun berjalan menuju ke bilik aku dibahagian dapur. Namun peluang sebegini sudah tentu aku dan Faris takkan lepaskan begitu saja. Yang pernah bersama Faris dan lelaki lain bertiga di ranjang permainan seks. Samada dengan 2 lelaki atau dengan 2 perempuan, telah banyak yang aku lalui bersama Faris, suami ku.

Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi.Nikmatnya hakiki dan kami terbaring keletihan dan berpeluh-peluh.Susan memujiku sebab power walaupun tak ada pengalaman.Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL.Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik.

Search for cerita seks milf melayu:

cerita seks milf melayu-7cerita seks milf melayu-71

Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “cerita seks milf melayu”